شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس ربوده شدن ۲۰ نیروی پلیس در بلوچستان پاکستان ادعای فرمانده سنتکام درباره محاصره دریایی ایران بالا گرفتن تنش‌ها بین نتانیاهو و بن گویر در آستانه انتخابات

ابتلای مجدد ۱۴ درصد از بیماران بهبودیافته کرونا در چین

ابتلای مجدد ۱۴ درصد از بیماران بهبودیافته کرونا در چین در مشاهدات پزشکان ووهان، این ۵ بیمار پس از آزمایش دوباره هیچگوه علائمی از خود نشان نداند و پزشکان هیچ علائم عفونی در آن‌ها مشاهده نکردند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۶ - ۰۸ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 27
کد خبر: ۳۹۰۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، تحقیقات پزشکان چینس نشان می‌دهد که آزمایش ۱۴ درصد از بیماران بهبودیافته کرونا در کشور چین مثبت شده است.

 

 کارشناسان پزشکی در چین بیان کردند که ۱۴ درصد از بهبودیافتگان کرونا در این کشور بار دیگر به این بیماری دچار شدند.

 

پایگاه خبری "دیلی میل" نوشت، تحقیقات نشان می‌دهد که آزمایش ۱۴ درصد از بیماران سابق مثبت بوده است؛ این در حالی است که کارشناسان از این نگران بودند، چین به دلیل افزایش تعداد موارد وارداتی و همچنین حاملان خاموش که علامتی از آن ندارند، با شیوع دوم روبرو است.

 

پزشکان بیمارستانی در ووهان چین متوجه شدند که ۵ نفر از ۱۴۷ فرد تازه مبتلا شده، از بیماران گذشته بودند.

 

در مشاهدات پزشکان ووهان، این ۵ بیمار پس از آزمایش دوباره هیچگوه علائمی از خود نشان نداند و پزشکان هیچ علائم عفونی در آن‌ها مشاهده نکردند.

 

در استان گوآندونگ نیز ۱۴ درصد از بیماران بهبود یافته، در آزمایشی مجدد نتیجه‌ای مثبت داشتند؛ پزشکان این استان بیان کردند که افراد در تماس نزدیک با این بیماران به ویروس مبتلا نمی‌شوند.

 

مدیر بیمارستان ووهان گفت: «اندازه نمونه ما برای این مطالعه نسبتاً اندک بود؛ ما قصد داریم به زودی تحقیقات گسترده‌ای را در بین جوامع محلی در ووهان انجام دهیم.»

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار